Alles over Sidekick Software

Schilder Gebruikerservaring: Schildersbedrijf Sikkens

“Een paar weken geleden heb ik Robaws aanbevolen aan een bevriende aannemer”, zegt Jan Peter Santing, directeur/eigenaar van Schildersbedrijf Sikkens in het Groningse Norg. “Ik heb met verschillende programma’s gewerkt en dit springt er wel uit. Veel functionaliteit en vooral: veel gemak.

Meer lezen »
Werken bij Sidekick Software - Voorstelrondje

Werken bij Sidekick Software: Welkom Gerwin, Mark en Seb

Werken bij Sidekick Software: Sidekick is nu een jaar officieel van start. Het eerst jaar liep erg goed, er zijn inmiddels al 50+ bedrijven gestart met Robaws by Sidekick en de meeste werken er goed mee en zijn enthousiaste ambassadeurs! Na de opstartfase hebben we nu focus op het bouwen van een goede organisatie. Daarvoor zijn er inmiddels al een aantal nieuwe medewerkers aangenomen. Graag verwelkomen wij Gerwin, Mark en Seb bij het Sidekick Software Team.

Meer lezen »
Referentieverhaal All-In-Installatie

Gebruikerservaring: All-In-Installatie

“We hebben lang alles op papier gedaan”, zegt Marja, “en zijn pas sinds kort aan het digitaliseren. Robaws maakt die stap wel gemakkelijk. Vooral omdat je alles in één systeem kunt doen en alle gegevens altijd bij elkaar hebt.”

Meer lezen »

Dakdekker Gebruikerservaring: Compleet Dak

Doordat we dankzij Robaws zoveel efficiënter kunnen werken, wil ik als dakdekker graag ook bijvoorbeeld de planning in het programma doen. Ik hoop daar snel ruimte voor te vinden, want ik weet zeker dat ik daar ook weer fors tijd mee ga besparen.”

Meer lezen »