Robaws in de Nederlandse installatiebranche

Lancering

Op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg van 12 t/m 14 september 2023 is Robaws by Sidekick officieel gelanceerd voor de Nederlandse installatiebranche. Robaws is in België al jarenlang succesvol in de installatiebranche en ook in Nederland heeft Sidekick al de nodige installatiebedrijven laten kennismaken met het toekomstgerichte software Web-Based-platform voor de installatiebranche.

Grote belangstelling

In Hardenberg is duidelijk gebleken dat er grote belangstelling is voor een volledig Web-Based oplossing. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wensen in de markt. Er zijn genoeg traditionele systemen zoals Syntess, Gilde Software, ENK en Admicom die an sich prima functioneren. Echter ontbreekt een branche specifieke, functionele, praktische en flexibele Web-Based oplossing.

Ervaringen

Erg bijzonder was dat er een aantal gebruikers van het eerste uur belangeloos samen met ons op de Sidekick stand hun ervaringen met potentiële gebruikers wilden delen. Dank voor All-In-Installatie en DTM Techniek voor hun inspirerende kennisdeling.

5 redenen om voor Robaws by Sidekick te kiezen

1. Specialisatie Installatiebranche

De vakmensen van Sidekick hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de automatisering van installatiebedrijven. Hierdoor weten we wat een installateur nodig heeft aan softwaretools. Dit garandeert snel resultaat zodat je de voordelen elke dag ervaart.

2. Altijd en overal beschikbaar

Onze software is gebaseerd op de toekomstgerichte en bekroonde Robaws software. Dit platform is volledig webbased en daardoor 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Geen investeringen in infrastructuur, geen zorgen over backups, updates en security. De software werkt zowel op mobiel, tablet, pc en laptop en draait op Windows, Android en IOS.

3. Branchespecifieke calculatie

Voor de calculatie staan slimme functies ter beschikking, zoals standaard posten, templates en parameters voor productconfiguratie. Handig is de integratie van webshops en 2ba, waardoor je altijd over actuele netto prijzen beschikt.

4. Grip op projecten

Suitende projectbewaking: alle kosten worden geregistreerd en resultaten inzichtelijk. Het 360 graden projectdashbord geeft direct grip op de status van het project. De werkvoorbereiding, planning, het hele logistieke proces en de facturering worden vanuit het project bewaakt.

5. Meest gebruiksvriendelijke digitale werkbon

Onze digitale werkbon is bekroond om zijn gebruiksvriendelijkheid en zorgt voor een goede aansturing en registratie van uren en materiaalgebruik. Alle relevante informatie, zoals opmerking, foto’s en tekeningen, worden gedeeld tussen monteur en kantoor.