Werken bij Sidekick Software: Welkom Gerwin, Mark en Seb

Sidekick is nu een jaar officieel van start. Het eerst jaar liep boven verwachting goed, er zijn inmiddels al 50+ bedrijven gestart met Robaws by Sidekick en de meeste werken er goed mee en zijn enthousiaste ambassadeurs geworden! Na de opstartfase hebben we nu focus op het bouwen van een goede organisatie. Daarvoor zijn er inmiddels al een aantal nieuwe medewerkers aangenomen. Deze toppers stellen wij graag aan jou voor.

Gerwin Schaap

Ik ben Gerwin Schaap, een 25-jarige consultant uit Biddinghuizen. Mijn loopbaan begon met een opleiding in logistiek management op het MBO. Daarna heb ik een HBO opleiding aan het Windesheim gedaan, hoewel ik deze niet heb afgerond. In plaats daarvan besloot ik te werken bij het installatiebedrijf van mijn ouders, waar ik achter de schermen allerlei taken op me nam. Tevens werkt het bedrijf ook met Robaws by Sidekick

Na verloop van tijd ontdekte ik mijn passie voor consultancy en startte ik mijn eigen bedrijf. Als zelfstandige consultant werk ik voor Sidekick Online Projectsoftware. Merendeels werk ik vanuit mijn kantoor thuis, maar ik ben altijd bereid om naar klanten te gaan en persoonlijk contact te onderhouden.

Naast mijn werk geniet ik van mijn hobby’s, zoals voetballen en activiteiten inplannen met mijn vriendin en vrienden.

“Na verloop van tijd ontdekte ik mijn passie voor consultancy”

Gerwin Schaap – Software implementatie & Consultancy

Mark Platenkamp

Ik ben begin maart 2024 begonnen bij Sidekick Software en ga mij focussen op verkoop en marketing in de schilder- en afbouwbranche. Ik zie met de software van Sidekick bij afbouwbedrijven grote kansen omdat het systeem hiervoor erg grote voordelen biedt en onderscheidend is ten opzichte van losse automatiseringstools of oude, complexe en dure softwaresystemen.

Mijn achtergrond qua opleiding is Bedrijfskunde aan de Hogeschool NHL Stenden Leeuwarden. Ik ben al twee jaar woonachtig in Leeuwarden en ga werken vanuit Sidekick locatie Sneek. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en beoefen mijn sport korfbal als speler en trainer. Ik ben daarnaast graag op pad en met vrienden te vinden in Leeuwarden.

“Ik ga mij focussen op verkoop en marketing in de schilders en afbouw markt.”

Mark Platenkamp – Verkoop & Marketing

Seb

Hé Hoi, een nieuw voorstelrondje. Deze keer zal ik, Seb, mijzelf voorstellen. Werkend vanuit het kantoor in Winterswijk neem ik de website, visuele vormgeving, evenementen en promotieactiviteiten voor mijn rekening. Het oog wil natuurlijk ook wat! Op het moment zit ik in de laatste fase van de Bachelor Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen.

Ik ben in dit enthousiaste en ambitieuze team gerold vanuit een erg prettige stageperiode. Bij Sidekick Software heb ik direct mijn kennis toe kunnen passen in de praktijk en tegelijkertijd de markt mogen verkennen. Dankzij alle handvatten die mij geboden zijn tijdens deze periode heb ik mij kunnen ontwikkelen in dit vakgebied. Sindsdien ben ik gaan werken bij Sidekick Software om het bedrijf te ondersteunen, mee te denken waar kan/nodig en continue te ontwikkelen.

Ontspanning vind ik in sporten zoals mee doen aan een Triatlon. Duursport in combinatie met een dosis fitness is mijn vorm van ontspanning. Met een hechte vriendenkring wordt regelmatig de gezelligheid opgezocht en bijzonderheden gevierd.

“Dankzij alle handvatten die mij geboden zijn tijdens deze periode heb ik mij kunnen ontwikkelen in dit vakgebied.”

Seb – Marketing & Vormgeving

Ambitie om te groeien

Sidekick heeft de ambitie om marktleider te worden als softwareleverancier voor projectmatige werkende bedrijven. Om in de toenemende vraag en klant porfolio te kunnen voorzien is ons team opzoek naar versterking. Sidekick Software bestaat uit een jong en enthousiast team dat klaar is voor de uitdagingen in de toekomst. Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Bekijk dan hier onze vacatures en kom werken bij Sidekick Online Projectsoftware.