Robaws by Sidekick in afbouwbranche

In België is Robaws al jarenlang marktleider in web-based software voor schilder- en afbouwbedrijven. Robaws is meermaals bekroond als meest succesvolle ERP-leverancier binnen de bouw en als gebruiksvriendelijkste software. Sidekick Software heeft de afgelopen periode Robaws geselecteerd, ingeregeld op de afbouwbranche en gelanceerd in Nederland.

De Nederlandse afbouwbedrijven die inmiddels met Robaws by Sidekick werken zijn enthousiast. We voldoen duidelijk aan de behoefte van een laagdrempelig, praktisch en flexibel branchepakket. Het systeem wordt indien gewenst compleet gevuld geleverd met standaard artikelen, normeringen en teksten. Ook is het mogelijk om een vliegende start te maken door huidige data te importeren.

6 redenen om voor Robaws by Sidekick te kiezen.

1. Specialisatie in Schilder- en Afbouwbranche

De vakmensen van Sidekick hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de automatisering van afbouwbedrijven. Hierdoor weten we wat een afbouwer nodig heeft aan softwaretools. Dit garandeert snel resultaat zodat je de voordelen elke dag ervaart.

2. Altijd en overal beschikbaar

Onze software is gebaseerd op de toekomstgerichte en bekroonde Robaws software. Dit platform is volledig web-based en daardoor 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Geen investeringen in infrastructuur, geen zorgen over back-ups, updates en security. De software werkt zowel op mobiel, tablet, pc en laptop en draait op Windows, Android en IOS.

3. Branchespecifieke calculatie

Voor de calculatie staan slimme functies ter beschikking, zoals meetstaten, standaard normeringen en teksten (o.a. basis verfbestek), snel en makkelijk professionele offertes, MJOP, RGS+. Professionele offertes versturen per mail en online accorderen.

4. Controle over projecten

Sluitende projectbewaking: alle kosten worden geregistreerd en resultaten inzichtelijk. Het 360° projectdashbord geeft direct grip op de status van het project. De werkvoorbereiding, planning, het hele logistieke proces en de facturering worden vanuit het project bewaakt.

5. Mobiel digitaal werken

Onze digitale werkbon is bekroond om zijn gebruiksvriendelijkheid en zorgt voor een goede aansturing en registratie van uren en materiaalgebruik. Alle relevante informatie, zoals opmerkingen, foto’s en tekeningen, worden gedeeld tussen vakman en kantoor.

6. Laagdrempelig zonder investeringen

Wij houden niet van verrassingen en hanteren een transparant prijsbeleid. Voor de software is geen investering nodig, maar een laagdrempelig abonnement. Je hebt al een uitgebreid en gevuld systeem voor 49 euro p/m voor 2 gebruikers.